Prilika za odlijepiti (10.000 EUR) stiže u Rijeku i Opatiju

Autor: Marina Pauletić 11.06.2024

mapei_event_zlatna_plocica

Mapei će od 13. do 15. lipnja biti prisutan na Danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Rijeka/Opatija – Mapei Croatia je među vodećim svjetskim proizvođačima proizvoda za građevinsku industriju, a sposobnost ponuditi najbolja i najinovativnija rješenja za projektiranje i gradnju prema ekološki održivim principima njihova je osnovna obveza. Ovoga tjedna stižu u Rijeku i Opatiju te građanima nude zanimljivi izazov vrijedan 10.000 EUR.

- Nakon što su se u koštac sa zlatnom pločicom uhvatili hrabri Zagrepčani, Splićani i Zadrani, svoju će snagu imati priliku testirati i svi koji se u srijedu 12. lipnja zateknu na Korzu u Rijeci ili pak na tradicionalnim 18. po redu Danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva u Opatiji, gdje će Mapei predstavljati naši stručni suradnici, najavljuju iz tvrtke.

- Naime, na tim ćemo lokacijama izložiti svoj panel na kojem je ljepilom KERAFLEX MAXI S1 ZERO zalijepljena pločica investicijskog zlata u vrijednosti od cca. 10.000 EUR. Ovo vam možda zvuči kao šala, ali zaista nije, potpuno smo ozbiljni! Ako biste, dakle, voljeli popuniti svoj kućni budžet i sigurni ste u svoje bicepse i tricepse – znate gdje nas možete pronaći, pozivaju.

Evo kako je to izgledalo u Zadru: https://www.youtube.com/watch?v=7m1v0EVXgss.

Mapei će od 13. do 15. lipnja biti prisutan na Danima Hrvatske komore inženjera građevinarstva koji se održavaju u hotelu Ambasador u Opatiji i gdje će, u sklopu dijela programa posvećenog betonskim konstrukcijama, stručni suradnik za hidroizolacije i tehnička podrška projektantima Fausto Ferlin. dipl. ing. građ., u 18:50 sati 14. lipnja održati predavanje o modernim sustavima hidroizolacija podzemnih dijelova konstrukcije.

Dani HKIG-a odavno su prepoznati kao najvažnije godišnje okupljanje stručnjaka različitih profila iz područja građevinarstva. Program Dana koji u cijelosti možete provjeriti na stranicama HKIG-a, obuhvatit će vrsne seminare i okrugle stolove za gotovo sve specijalističke grane građevinarstva, regulativu i upravljanje projektima.

pocket icon
Više sa portala torpedo.media ...