[FOTO/VIDEO] Dva dana nakon velikog potopa Rijeka je ponovo pod vodom

Autor: Nikola Cvjetović 27.10.2023

placa_kisa_potop_2023__4_

Mrtvi kanal je opasno nabujao, razina mora je visoka, u nekim dijelovima ulice na riječkoj placi i na rivi su pod vodom.

placa_kisa_potop_2023__1_

Rijeka – Kiša ne prestaje padati. Dva dana nakon velikog potopa, Rijeka je ponovo pod vodom. Mrtvi kanal je opasno nabujao, razina mora je visoka, u nekim dijelovima ulice na riječkoj placi i na rivi su pod vodom. Ono što najviše opterećuje je da se vrijeme još ne smiruje. Najavljuju se novi naleti kiše.

placa_kisa_potop_2023__3_

Rezultati mjerenja u osam sati ujutro pokazali su da je u posljednja 24 sata najveća količina oborina zabilježena u Crnom Lugu-NP Risnjak (103.0 mm), Delnicama (86.0mm), lokaciji Parg-Čabar (80.8mm), Rijeci (48.9mm), Kukuljanovo (46.0mm) i Malinskoj (44.2mm).

placa_kisa_potop_2023__2_

U nastavku dana očekuje se umjereno i pretežno oblačno s kišom, mjestimice obilnom, a ponegdje su mogući lokalno izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Vjetrovito uz umjeren i na udare jak jugozapadnjak, a na moru i južni vjetar i jugo, mjestimice moguće olujni. Sredinom dana prolazno će zapuhati sjeverozapadnjak i zapadnjak, potom vjetar u slabljenju. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 18 do 23 °C.

VIDEO

pocket icon

Dva dana nakon velikog potopa Rijeka je ponovo pod vodom

Više sa portala torpedo.media ...